Van eenvoudige Kassa
Kassa huren

KASSAS.NL
Op zoek naar een goede en betaalbare Kassa voor uw winkel of bedrijf ? Kassa's.nl
het juiste adres. Online snel en goedkoop.

tot uitgebreide Kassa's
Euro 6,50 p/d

EEN KASSA HUREN  Tijdelijk een kassa nodig, dit behoord tot de mogelijkheden die wij u aanbieden. Reeds vanaf Euro 6,50 per dag (afhankelijk van de huur periode) hebt u voor uw beurzen, markten, extra verkoop locaties en horeca evenementen een kassa. Uw gehuurde kassa kan door onze koerier bezorgd worden op uw bedrijfsadres.

Download  HIER  het bestel formulier, vul het volledig in en stuur het als bijlage mee naar E-mail   info@kassas.nl

Wij nemen naar ontvangst van de ingevulde huur aanvraag direct contact met u op .

Kassas.nl biedt u volop voordeel en gemak om een keuze te kunnen maken in de voor u juiste kassa of betaalsysteem.  Om u nog scherpere prijzen te kunnen bieden zijn we begonnen een deel van onze afrekensystemen in een webshop te plaatsen waardoor we u snel van dienst kunnen zijn bij het leveren van een kassa. In deze kassa web winkel vindt u een groot aantal kassa's van de meest bekende merken met een volledige uitleg van de mogelijkheden.

Onze overweging om met deze kassa shop te starten is de ervaring die we hebben dat u als ondernemer, winkelier weinig tijd heeft om zich te verdiepen in het doolhof van kassamerken en betaalsystemen maar veelal wel weet wat u kassa moet kunnen en aan welke eisen u afrekensysteem met voldoen. In de kassa winkel van ons ziet u duidelijke afbeeldingen van de kassa systemen die we aanbieden en uiteraard voorzien van alle technische details en wat zeker belangrijk is voorzien van verkoopprijs zodat u precies weet wat u gaat investeren en op basis daarvan goed kunt vergelijken wat u voor uw kassa gaat betalen. Geen lange levertijden, nadat u de bestelling hebt geplaatst is uw kassa veelal binnen enkele dagen aan u geleverd.

We bieden een ruim pakket aan kassasystemen van eenvoudige kassa's met groot bediengemak tot geavanceerde kassa systemen al dan niet met touchscreen of computerkassa's voor bijvoorbeeld horeca of een winkel waarbij de kassa centraal staat als het om bijvoorbeeld voorraad huishouding gaat. Natuurlijk is de aanschaf van een dergelijke kassa wat moeilijker te doen via een webshop maar we laten ze er wel zien om u in ieder geval te laten zien welke mogelijkheden Kassas.nl u biedt. En we zullen u bij de aanschaf van een dergelijke kassa dan ook begeleiden omdat dit vaak maatwerk is.


- Een interessante knop om ook eens op te klikken is: ''snuffel pagina" , hier vind u
   artikelen die we door inruil verkregen hebben of door derden wordt aangeboden en
  dat kan net waar u naar op zoek bent.
- Als u een kassa te koop hebt  (of meerdere)  kunt u die bij ons gratis op de website
  plaatsen. Voor de plaatsing betaald u niets
alleen bij een daadwerkelijke verkoop via
  onze site berekenen we 20% commissie van de door u opgegeven verkoopprijs.
Klik HIER om hiervan gebruik te maken.


Hebt u vragen over  kassa's, computerkassa's, betaalsystemen en winkel software  neemt dan contact met ons op, al onze contact mogelijkheden vind u onder de knop:" contact " .

Kassa, Bonprinter, Kassarollen, Scanner, Betaalsystemen, Afrekensystemen, Pos, Computerkassa, Kassasystemen zijn onze specialiteit. En verhuur van kassa's.

Kassa Start levert voor een scherpe prijs kassa's omdat we onze kosten laag houden... geen dure panden, geen overbodig personeel en een gemakkelijke en overzichtelijke kassa web winkel zonder franje en waarop u snel en duidelijk kunt bepalen welke kassa voor u het meest geschikt is en binnen u budget past. Vandaag besteld en enkele dagen later in huis. Geleverd met Nederlandse handleiding en met de gebruikelijke garantie. Maatwerk en programmeer kosten hebben we niet genoemd in onze kassa shop bij geavanceerde kassa systemen omdat die in elke situatie anders zijn maar we zullen u daarbij begeleiden. Een beknopt overzicht van kassa merken in ons assortiment: Olivetti, Sharp, Ecr, Nec, Casio, Labware, Sweda
EEN KASSA HUREN  Tijdelijk een kassa nodig, dit behoord tot de mogelijkheden die wij u aanbieden. Reeds vanaf Euro 6,50 per dag (afhankelijk van de huur periode) hebt u voor uw beurzen, markten, extra verkoop locaties en horeca evenementen een kassa. Lees alles over kassa verhuur HIER

  2010 kassas.nll    powered by freedomainshop   privacy   all our sites    sitemap